Οροι και προϋποθεσεις Γαμου

Πληρωμή

Με την αποδοχή της προσφοράς σας αποστέλλουμε τιμολόγιο με το ποσό που πρέπει να καταβληθεί. Το ποσό αυτό είναι το 30% της συνολικής προσφοράς.  Αφότου πληρωθεί η προκαταβολή τότε ξεκινάμε σχεδιασμό. Η προκαταβολή είναι η επισφράγιση της συνεργασίας μας και τα χρήματα αυτά χρησιμοποιούνται για τον σχεδιασμό και την κατασκευή φακέλων ή άλλων προϊόντων που χρειάζονται προετοιμασία. Η εξόφληση για πελάτες εντός Κύπρου γίνεται με την παράδοση των προσκλητηρίων, για πελάτες εκτός Κύπρου η εξόφληση γίνεται πριν την αποστολή των προσκλητηρίων.

Τα χρήματα της προκαταβολής δεν επιστρέφονται.

 

Σχεδιασμός

Η τιμή του σχεδιασμού συμπεριλαμβάνει μέχρι και 4 αλλαγές από το αρχικό σχέδιο, που κατόπιν ραντεβού ή προσωπικής συνομιλίας μέσω emails έχει συμφωνηθεί.
Περισσότερες από 4 αλλαγές υπάρχει έξτρα χρέωση €20.00 για κάθε αλλαγή.

Αν ο πελάτης επιθυμεί σχεδιασμό λογότυπου, θα λάβετε 2 σχέδια που θα γίνουν με βάση αυτά που συμφωνήσαμε στο ραντεβού ή μέσω προσωπικής συνομιλίας στο email.
Περισσότερα προσχέδια λογότυπου υπάρχει έξτρα χρέωση €30.00 για κάθε προσχέδιο.

Το σχέδιο του προσκλητηρίου αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της εταιρείας μας και
απαγορεύεται να χρησιμοποιηθεί για οποιονδήποτε λόγο χωρίς την δική μας συγκατάθεση.

Αν χρειάζεστε κάτι άλλο στο οποίο δεν μπορούμε να σας εξυπηρετήσουμε μόνο τότε θα στέλνουμε το σχέδιο. Σε περίπτωση που σας στείλουμε το σχέδιο απαγορεύεται οποιαδήποτε παρεμβολή σε αυτό χωρίς την δική μας συγκατάθεση.

Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για ορθογραφικά λάθη.
Στον πελάτη στέλνουμε το τελικό σχέδιο και κατόπιν έγκρισης προχωράμε σε εκτύπωση.

 

Άλλα προϊόντα

Από την εταιρείας μας μπορείτε να προμηθευτείτε κερί για κλείσιμο του βουλοκέρι κατόπιν έγκαιρης παραγγελίας.

Διευκρινίζουμε ότι τα κεριά είναι ένα χειροποίητο προϊόν,  σε μέγεθος και σχήμα δεν μπορεί ποτέ να είναι ακριβώς το ίδιο. Επίσης το χρώμα μπορεί να έχει μικρή διαφορά σε σχέση με αυτό που είδατε στα δείγματα μας.

Αν επιθυμείτε να συμπεριλάβουμε χειροποίητη κορδέλα, δικής μας κατασκευής, μπορεί να γίνει κατόπιν έγκαιρης παραγγελίας. Επίσης διευκρινίζουμε ότι η κορδέλα δεν μπορεί ποτέ να είναι ακριβώς η ίδια με κάποια άλλη σε πλάτος.

Για την κατασκευή αυτοκόλλητων κεριού και χειροποίητης κορδέλας χρειαζόμαστε από 5-15 εργάσιμες ημέρες από την ημέρα της παραγγελίας.

 

Χειροποίητο χαρτί

Σε περίπτωση που χρησιμοποιήσουμε χειροποίητο βαμβακερό χαρτί, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το χειροποίητο χαρτί δεν μπορεί να είναι ποτέ ακριβώς το ίδιο. Θα υπάρχουν μικρές διαφορές πάντα σε μέγεθος και χρώμα.

 

Εκτύπωση

Σε περίπτωση που χρειάζεστε έξτρα προσκλητήρια δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η δεύτερη εκτύπωση θα είναι η ίδια με την πρώτη, ειδικά αν είναι digital εκτύπωση. Επίσης αν χρειαστείτε επιπλέον προσκλητήρια η τιμή θα είναι διαφορετική από την αρχική προσφορά που σας έχουμε στείλει.

Καλό θα ήταν στην παραγγελία σας να προσθέτετε ένα έξτρα αριθμό προσκλητηρίων περίπου 30-50 αναλόγως και τον αριθμό των προσκεκλημένων σας.
Επίσης στο τελικό εκτυπωμένο δείγμα που θα κάνουμε (δείγμα πριν την τελική εκτύπωση) δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι τα χρώματα θα είναι τα ίδια με την τελική εκτύπωση.

Για προσκλητήρια letterpress, foil press και χειροποίητο χαρτί μπορεί να γίνει δείγμα
μόνο σε digital εκτύπωση και σε κανονικό χαρτόνι 300γρ.

 

Αποστολές

Οι αποστολές στην Ελλάδα γίνονται με ACS courier εντός 2-3 εργάσιμων ημερών και με σταθερό ποσό αποστολής 35 ευρώ. Στις υπόλοιπες χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης γίνονται με όποια εταιρεία επιθυμεί ο πελάτης (DHL, Fed-Ex, Aramex κτλ). Το κόστος αποστολής στις χώρες εντός και εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης υπολογίζεται όταν η παραγγελία ετοιμαστεί και ζυγιστεί, σας στέλνουμε ξεχωριστό τιμολόγιο με το ποσό. Με την εξόφληση των τιμολογίων γίνεται η αποστολή. Με την αποστολή του πακέτου θα λάβετε από εμάς με email τον αριθμό αποστολής.

Τα πακέτα ετοιμάζονται προσεκτικά. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για φθορές του πακέτου ή του περιεχομένου ή τυχόν απώλειας. Είναι ευθύνη του πελάτη να μιλήσει με την εταιρεία την οποία έχει επιλέξει να γίνει η αποστολή.

Κάποιες χώρες υπόκεινται σε φόρους και είναι υποχρέωση του πελάτη η αποπληρωμή αυτών. Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για τυχόν καθυστερήσεις στην εκτέλεση της αποστολής του πακέτου, ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι οι απεργίες.

Πολιτική επιστροφών

Για πελάτες εκτός Κύπρου σε περίπτωση που γίνει κάποιο λάθος στο οποίο ευθυνόμαστε εμείς τα μεταφορικά προς και από δεν επιβαρύνουν τον πελάτη.
Αν για το λάθος δεν ευθυνόμαστε εμείς τότε τα μεταφορικά προς και από επιβαρύνουν τον πελάτη.

Οι επιστροφές των προσκλητηρίων ή άλλων προϊόντων για πελάτες εντός Κύπρου
θα γίνονται δεκτές εντός 2 ημερών. Οι επιστροφές εκτός Κύπρου θα γίνονται δεκτές εντός 3-5 ημερών.

 

Αποδοχή προσφοράς

Η δήλωση αποδοχής της προσφοράς ασκείται μόνο ηλεκτρονικά (σε καμία περίπτωση προφορικά ή τηλεφωνικά).

 

Παράδοση

 Ο χρόνος παράδοσης και αποπεράτωσης από την ημέρα που επιβεβαιώνεται ότι τα προσκλητήρια είναι έτοιμα να προχωρήσουν σε εκτύπωση παίρνει από 10-20 ημέρες εργάσιμες. Αν ο πελάτης επιθυμεί τα προσκλητήρια του το συντομότερο δυνατό υπάρχει επιπλέον χρέωση 150 ευρώ.
Δεν γίνονται αποστολές τις αργίες και τα Σαββατοκύριακα.

Η εταιρεία μας δεν ευθύνεται για καθυστερήσεις στην εκτέλεση (συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης) που οφείλονται σε περιπτώσεις που δεν μπορούν να αποδοθούν σε υπαιτιότητα της εταιρείας μας ή οφείλονται σε ανωτέρα βία και θα δικαιούται παράταση του χρόνου για την εκτέλεση.

Ενδεικτικά παραδείγματα μπορεί να είναι απεργίες, προβλήματα των
προμηθευτών / μεταφοράς / παραγωγής, διακυμάνσεις των συναλλαγματικών ισοτιμιών, κυβερνητικές ή νομοθετικές πράξεις και φυσικές καταστροφές δεν